scroll
Leukste activiteiten
op strand en in zee!

Surfschool Katwijk has it all!

Sinds 2006 kunnen jong en oud bij surfschool Katwijk terecht voor golfsurflessen. Hier wordt er echt met passie lesgegeven. Onze gediplomeerde surfinstructeurs gaan altijd mee het water in tijdens de les om continu tips te kunnen geven. Bij ons leer je dus echt golfsurfen!

Wij geven ook les in: suppen, longboarden, kitesurfen, wingfoilen, bodyboarden, mountainbiken, powerkiten en raften. Wij beschikken over een ruime accommodatie met omkleedruimtes, toiletten en douches direct op het strand. Voor bedrijven en groepen is het strand en de zee een uitstekende plek voor leuke groepsactiviteiten. Surfschool-Katwijk heeft ook een groot aanbod aan diverse activiteiten voor grote en kleine groepen. In de zomer organiseren wij het Brunotti Beachcamp junior, dit is een surfkamp vol leuke watersportactiviteiten voor jongeren tussen de 7 en 16 jaar.

Surfschool-Katwijk is ook het juiste adres voor alleen het huren van surfspullen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan golfsurf- en supboards in verschillende maten. Voor zowel beginners als gevorderden. Wij hanteren ‘nette’ prijzen waarbij het wetsuit altijd inclusief is.

Op zoek naar een leuk adres voor een sportief kinderfeestje in de golven, een spectaculaire groepsactiviteit, een kitesurfles of een sportief vrijgezellenfeest?
Surfschool-Katwijk has it all!

 

Onze activiteiten

/ Winteractiviteiten

Onder de naam Robinson Express gaan wij vanaf deze winter de leukste (indoor) activiteiten organiseren op locatie. Wij hebben een leuk aanbod voor groepen vanaf 8 personen. Onze populairste groepsactiviteit de Expeditie Robinson is helemaal vernieuwd.

Lees meer

/ Groepsactiviteiten

Onder de naam ‘Activiteiten aan Zee’ organiseren wij al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse (groeps)activiteiten voor jong en oud. Een combinatie van meerdere activiteiten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, wij adviseren graag bij het samenstellen van een geschikt programma.

Lees meer

/ Surfkamp 7-16 jr

Deze zomer organiseert Surfschool-Katwijk weer het Brunotti Beachcamp Junior. Een surfcamp in Katwijk aan Zee waarbij de deelnemers naast elke dag surfen ook met veel andere stoere activiteiten kennis kunnen maken! Het surfcamp is een dagkamp waarbij de keuze bestaat uit 3, 4 of 5 dagen deelname.

Lees meer

Laatste nieuws

Surfschool Katwijk zoekt sportieve toppers voor seizoen 2023!

Ben jij op zoek naar de sportiefste (zomer) baan aan de Nederlandse kust? Lees dan snel verder!

Lees verder

De perfecte mix

Surfschool-Katwijk organiseert diverse activiteiten op het strand en in het water. In 2006 zijn wij begonnen als surfschool voor golfsurflessen, inmiddels zijn hier verschillende activiteiten bijgekomen. Tegenwoordig zijn wij een 'allround' surfschool en bieden wij voor elk wat wils. Kwaliteit en veiligheid van de lessen staan bij ons voorop!

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators