scroll

Activiteiten Katwijk

Surfschool-Katwijk organiseert diverse activiteiten op het strand en in het water. In 2006 zijn wij begonnen als surfschool voor golfsurflessen, inmiddels zijn hier verschillende activiteiten bijgekomen. Tegenwoordig zijn wij een 'allround' surfschool en bieden wij voor elk wat wils. Kwaliteit en veiligheid van de lessen staan bij ons voorop!

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Surfschool-Katwijk is ook het juiste adres voor een spetterend kinderfeestje op het strand of in de zee. De 'jarige' kiest één van de uitdagende clinics en na afloop ga je lekker patat eten in Strandpaviljoen B.E.A.C.H. op het strand.

Offerte aanvragen Tarieven

/ Beach Games

Ga met elkaar de strijd aan met de leukste strandspellen. De Beach Games bestaan uit verschillende leuke strandspellen zoals: beachvolleybal, Kan Jam frisbee spel, boogschieten en beachhockey. Geschikt als groepsactiviteit vanaf 8 personen en zeker ook als een sportief bedrijfsuitje!

Duur: 1,5 – 2 uur
Prijs: Vanaf €17,50 p.p.
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ Bodyboarden

Bodyboarden Katwijk is een hartstikke leuke en toegankelijke wateractiviteit. Vooral geschikt voor kinderen. Lekker in de weer met een bodyboard en trotseer de mooie golven van de Noordzee. De kids kunnen lekker hun energie kwijt tijdens deze activiteit!

Duur: 1,5 uur
Prijs: Vanaf €16,- p.p.
Intensiteit: Sportief/Recreatief

Bekijk

/ Boksclinic

Mat je collega’s en vrienden lekker af in deze intensieve boks workshop! Ga de uitdaging aan en laat je baas zien wie de daadwerkelijke baas is! Een zeer energiek uurtje waar je alle basis facetten van het boksen te leren krijgt en mag uitvoeren.

Duur: 1 - 1,5 uur
Prijs: Vanaf €17,50 p.p.
Intensiteit: Sportief

Bekijk

/ Bouwen met Bamboe

Bouwen met bamboe is een populaire activiteit op het strand van Katwijk. Met slechts twee materialen gaan jullie de meest creatieve kunstwerken maken. Werk aan de teambuilding en ontdek hoeveel er mogelijk is met bamboe en elastiek!

Duur: 1 – 1,5 uur
Prijs: Vanaf €15,- p.p.
Intensiteit: Recreatief

Bekijk

/ Branding Raften

Branding Raften Katwijk. Trotseer de golven van de Noordzee in een raftboot! Een leuke activiteit met een groep vrienden of collega's. Net zo spectaculair als een wilde rivier!

Duur: 1,5 – 2 uur
Prijs: Vanaf €28,50 p.p. (inclusief wetsuit, helm en zwemvest)
Intensiteit: Sportief

Bekijk

/ Expeditie Robinson

Voor de complete teambuilding ervaring ga je voor de next step; Expeditie Robinson Katwijk! Beleef de avonturen op televisie in real life met onze speciale teambuilding activiteiten. Werk samen met vrienden of collega’s om uitdagende opdrachten te voltooien. Expeditie Robinson is het ultieme teamuitje aan de kust van Katwijk!

Duur: 2,5 uur
Prijs: Vanaf €18,50 p.p. (inclusief begeleidingl)
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ Fietstocht: E-Bike

Wil jij genieten van de natuur en hou jij niet zo van het ruige mountainbiken? Ga dan voor een leuke en ontspannen E-bike tocht. We starten in Katwijk en laten je graag de mooiste stukjes van de Duin- en Bollenstreek zien!

Duur: 2 – 3 uur
Prijs: Vanaf €20,- p.p. (exclusief huur E-bike)
Intensiteit: Recreatief

Bekijk

/ Golfsurfen

Met golfsurfen in Katwijk leer je de basis van het surfen. Een ontzettend leuke activiteit die voor iedereen leuk is om te doen! Blijf staan op je board en probeer mee te surfen met de golven!

Duur: 1,5 uur
Prijs: Vanaf €18,50,- p.p. (inclusief board en wetsuit)
Intensiteit: Sportief

Bekijk

/ Kids Experience

Speciaal voor de kinderen is er woensdagmiddag een leuke experience. Onze instructeurs gaan deze middag de kinderen de beginselen van het golfsurfen leren!

Duur: 1,5 uur
Prijs: €18,50,- p.p. inclusief materiaal
Intensiteit: Sportief

Bekijk

/ Krav Maga

"De belangrijkste regel is, er zijn geen regels"

Duur: 1.5 uur
Prijs: €15,- p.p.
Intensiteit: Sportief

Bekijk

/ Longboard Skaten

Met longboard skaten Katwijk ga je met een surfboard op wielen cruisen door Katwijk. Misschien liggen jouw talenten wel op het asfalt in plaats van op zee!

Duur: 1,5 uur
Prijs: Vanaf €17,50 p.p.
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ Mountainbiken

De echte avonturiers gaan met ons mee de duinen in, lekker mountainbiken door heuvelachtig gebied op een echt mountainbike parcours. Deze activiteit is zeer geschikt als groepsactiviteit. Je kunt de mountainbikes ook huren, zodat je zelf op pad kunt.

Duur: 2 - 2,5 uur
Prijs: Vanaf €35,- p.p. (inclusief fiets, helm en bidon)
Intensiteit: Sportief

Bekijk

/ Ontdek de kust

Wil jij de schitterende kustlijn van Zuid-Holland ontdekken? Dan ben je bij Surfschool Katwijk aan het juiste adres. Deze activiteit wordt vaak gecombineerd met andere activiteiten. Dus je kunt én de duinen ontdekken én lekker suppen. 

Duur: 2 – 2.5 uur
Prijs: Vanaf €20,- p.p.
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ Ontdek (oud) Katwijk

Wil je naast het trotseren van de (woeste) zee ook eens wat weten van de historie van Katwijk?

Duur: 1.5 - 2 uur
Prijs: Vanaf €15,- p.p.
Intensiteit: Sportief/Recreatief

Bekijk

/ Powerkiten

Het powerkiten is een beetje de basis van het kitesurfen en gaaf wanneer er veel wind staat. Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen en leuk als groepsactiviteit. De gekste stunts uithalen kan ook op het strand in plaats van op zee!

Duur: 1 - 2 uur
Prijs: Vanaf €17,50 p.p. (inclusief gebruik vlieger)
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ RIB varen

Sinds deze zomer is RIB varen Katwijk een gloednieuwe activiteit. Ga met een grote groep mensen de Noordzee op met deze grote en snelle boot. Deze sensationele activiteit is vanaf nu aan te vragen via de website!

Duur: In overleg
Prijs: Vanaf €275,- per half uur
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ Suppen

Suppen Katwijk is misschien de meest populaire activiteit van de laatste tijd. Het is niet heel moeilijk, je hoeft er geen ijzersterke conditie voor te hebben, maar toch is het enorm leuk. Maak je eerste minuten op het water met suppen!

Duur: 1 - 1,5 uur
Prijs: Vanaf €20,- p.p. (inclusief materiaal)
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ Vrijgezellenfeest

Wil jij een écht onvergetelijk vrijgezellenfeest in Katwijk organiseren? Organiseer het dan bij Surfschool Katwijk. Kies uit diverse toffe activiteiten, zoals (mega) suppen, golfsurfen, Expeditie Robinson, raften en powerkiten. Wij zorgen dat je de dag van je leven hebt. Geschikt voor jong, oud, sportief of iets minder sportief!

Duur: In overleg
Prijs: In overleg
Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bekijk

/ Workshop Graffiti

Ben jij misschien niet de beste surfer, maar ben je wel creatief en wil je graag een keer met graffiti aan de slag? Dan kun je ook bij Surschool-Katwijk terecht met de workshop graffiti & schilderen! Schrijf je nu in!

Duur: 1,5 – 2,5 uur
Prijs: Vanaf €40,- p.p. (inclusief materialen)
Intensiteit: Recreatief

Bekijk

Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens en interesse achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Ik heb interesse in:
(meerdere opties mogelijk)

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators