scroll

Boksclinic

Mat je collega’s en vrienden lekker af in deze intensieve boks workshop! Ga de uitdaging aan en laat je baas zien wie de daadwerkelijke baas is! Een zeer energiek uurtje waar je alle basis facetten van het boksen te leren krijgt en mag uitvoeren.

Duur:   1 - 1,5 uur
Prijs:   Vanaf €17,50 p.p.
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

(Kick)boksclinic | Workshop Boksen

Ga met elkaar op de vuist tijdens onze workshop boksen en / of kickboksen! Even afreageren op die ene collega van jou? Dit is je kans! Dit is een zeer leuke en (intensieve) activiteit zodat je na een goed uur al aardig afgemat bent. Laat die collega alle hoeken van de boksring zien of show je baas wie de daadwerkelijke baas is! Deze workshop wordt gegeven door een professionele (kick)boksschool Kamakura uit Katwijk. Wanneer het weer minder is kan er worden uitgeweken naar een binnenlocatie in Katwijk.

(Kick)boks workshop Katwijk

Een boks workshop volg je niet zomaar, er is een flink portie energie voor nodig. Tijdens deze workout moet je vooral letten op coördinatie, snelheid en conditie. Het betreft een zeer intensieve training waarin diverse soorten oefeningen worden geleerd. Denk aan uppercut, high kick en low kicks. Ga dit uur vol Badr Hari en laat iedereen een poepie ruiken! Deze clinic kan al worden geboekt vanaf €17,50 per persoon en is inclusief gebruik bokshandschoenen. Deze activiteit kan prima met andere activiteiten gecombineerd worden. Na deze sportieve inspanning is het wellicht wat tijd om het rustiger aan te doen en te ontspannen aan de kust van Katwijk bij onze surfschool. Ga bijvoorbeeld even relax suppen op zee met z’n alle.

Andere activiteiten naast workshop boksen

Suppen toch niks voor jullie en een beetje té rustig? Je kan natuurlijk altijd de lijn van de boks workshop doorzetten en dit keer al je energie kwijt tijdens het raften of surfen. Wij bieden zowel intensieve, sportieve als recreatieve activiteiten. Voor ieder is er wat wils. Stem met je groep af en neem contact met ons op! De omgeving is zeer geschikt voor een dagje uit en wij van Surfschool Katwijk helpen jou graag met het organiseren van dit dagje. Jij hoeft enkel aan te geven welke activiteiten jij allemaal wilt doen met de groep. Wij regelen dan de rest en bezorgen jou en je vrienden of collega’s een dag vol plezier.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators