scroll

Bouwen met Bamboe

Bouwen met bamboe is een populaire activiteit op het strand van Katwijk. Met slechts twee materialen gaan jullie de meest creatieve kunstwerken maken. Werk aan de teambuilding en ontdek hoeveel er mogelijk is met bamboe en elastiek!

Duur:   1 – 1,5 uur
Prijs:   Vanaf €15,- p.p.
Intensiteit:   Recreatief

Offerte aanvragen

De ideale opdracht tijdens een teambuilding is het bouwen met bamboe. Veel samenwerking is vereist tijdens deze ontspannen activiteit. Ga los met elastiek en de bamboestokken en maak samen met collega’s of vrienden een gigantische constructie die ze vanaf ver kunnen aanschouwen. Je kan het zelf zo gek maken als je wilt, het maakt ons niet uit!

De mogelijkheden met bamboe zijn ongekend. Wat je ook wilt bouwen, het kan allemaal. Een toren  die sky high gaat, een imponerende piramide of een gigantische brug over zee, een paar ideeën die zeker kunnen! Verras ons met jullie persoonlijke kunstwerk. Het is zeer laagdrempelig, dus iedereen kan meedoen!

Vooraf wordt kort uitgelegd hoe het precies werkt. Het is vrij simpel, dus je kan al vrij snel zelf aan de slag. Het materiaal dat je gebruikt is bamboe en elastiek. Twee materialen, en daar kan je al je creativiteit helemaal in kwijt. Bouwen met bamboe is de trend van deze zomer. Geniet van zon, zee, strand, bamboe en elastiek.

Bamboe bedrijfsuitje

Je hebt ongeveer een uur tot anderhalf uur de tijd om te laten zien wat je in huis hebt. De prijs is vanaf €15,- per persoon. Zeer geschikt als bedrijfsuitje, maar kan ook als normale groepsactiviteit worden gedaan. De locatie is aan het strand van Katwijk. Met de voeten in het zand kan je dus helemaal los gaan op het kunstwerk met je collega’s of vrienden. Deze activiteit kan ook elders op locatie worden uitgevoerd.

Nu je toch op het strand ben kan je ook één van onze vele andere activiteiten ervaren. Wij bieden diverse water- en strandactiviteiten die jouw dagje uit helemaal compleet maken. Even de energie kwijt op een surfplank, of de duinen trotseren met een mountainbike? Ja hoor, wij regelen alles voor je! Neem vooral contact op via onderstaand formulier.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators