scroll

Fietstocht: E-Bike

Wil jij genieten van de natuur en hou jij niet zo van het ruige mountainbiken? Ga dan voor een leuke en ontspannen E-bike tocht. We starten in Katwijk en laten je graag de mooiste stukjes van de Duin- en Bollenstreek zien!

Duur:   2 – 3 uur
Prijs:   Vanaf €20,- p.p. (exclusief huur E-bike)
Intensiteit:   Recreatief

Offerte aanvragen

Er zijn diverse fietsroutes door de duinen en bossen. De duur van de activiteit varieert van 2 tot 3 uur. De kosten per persoon (exclusief huur E-bike) zijn vanaf €20,-. Het huren van een E-bike is vanaf €25,- p.p. Deze recreatieve activiteit is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Tijdens deze fietstocht is er genoeg tijd om even uit te rusten op een terras en te genieten van een bakje koffie met een appelpunt.

Bovendien maakt het niet uit of je wel of niet bekend met de omgeving. Degene die de omgeving al kent weet al hoe mooi dit stukje Nederland is! Ben je niet van deze streek? Wij vertellen je graag over deze omgeving en kiezen de leukste fietsroutes voor je uit. Buiten dat kan je ook veel opsteken en leren van onze gids. Na deze ervaring zou je zelf de gids kunnen worden!

Fietstocht Katwijk

Katwijk en omgeving staat bekend om zijn prachtige natuur. De duinen kennen prachtige zandverstuivingen en het uitzicht over zee is adembenemend. Niet alleen aan de kust, maar ook het binnenland is het genieten geblazen. Deze omgeving kent hele mooie weilanden en in de lente de welbekende bloemenvelden.

Combinatie

Deze fietstocht Katwijk is uitstekend te combineren met onze andere activiteiten. Daarnaast kan je ook kiezen voor de wat ruigere routes met de mountainbike. Kijk gerust op ons overzicht van alle water- en strandactiviteiten en maak een keuze.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators