scroll

Golfsurfen

Met golfsurfen in Katwijk leer je de basis van het surfen. Een ontzettend leuke activiteit die voor iedereen leuk is om te doen! Blijf staan op je board en probeer mee te surfen met de golven!

Duur:   1,5 uur
Prijs:   Vanaf €18,50,- p.p. (inclusief board en wetsuit)
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

Het golfsurfen Katwijk is momenteel ontzettend populair en de Noordzee is zeer geschikt om het golfsurfen onder de knie te krijgen. Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk. Voor zowel vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, een vriendenuitje of gewoon individueel, je zult zien hoe leuk het is!

De golven zijn een ware uitdaging, zeker voor de beginnende surfer. De uitdaging is om met een golf mee te surfen tot aan het strand zonder te vallen. Makkelijker gezegd dan gedaan weten wij. Daarom beginnen we iedere les met een gedeelte theorie op het strand. Onze ervaren instructeurs leggen stap voor stap de basis uit. Na de theorie oefenen we nog even kort ‘droog’ op het strand zodat iedereen de juiste techniek beheerst. Vervolgens leer je van onze instructeurs de eerste golf af te surfen. 

Als het golfsurfen niet spectaculair genoeg voor je is, kan je bij ons ook een kite surfles nemen. Dit is één van de meest spectaculaire watersporten van dit moment. Wij geven sinds kort deze lessen in Katwijk. Onze ervaren en gediplomeerde instructeur zal op een veilige en duidelijk manier zijn passie aan jullie overbrengen.

Alle activiteiten Katwijk

De Surfschool biedt eigenlijk alle water- en strandactiviteiten wel aan. Je kan het zo gek niet bedenken en wij bieden het. Kijk vooral eens verder op onze pagina met een totaal overzicht van de verschillende activiteiten. De kustlijn van Katwijk wacht op jouw talenten!

Golfsurfen Katwijk wat voor jou? Of denk je dat dit garant staat voor plezier met jouw vrienden of collega’s? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaand contactformulier. Deze activiteit is zowel individueel als in groepsverband te doen en te combineren met andere activiteiten!


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators