scroll

Kids Experience

Speciaal voor de kinderen is er woensdagmiddag een leuke experience. Onze instructeurs gaan deze middag de kinderen de beginselen van het golfsurfen leren!

Duur:   1,5 uur
Prijs:   €18,50,- p.p. inclusief materiaal
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

Woensdagmiddag zijn de kinderen lekker vroeg klaar met school en daarom organiseert de Surfschool Katwijk iedere woensdagmiddag de Kids Experience. Deze ongekend populaire golfsurf lessen zijn bedoeld voor de kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. In de zomervakantie is er ook een Kids Experience op vrijdagmiddag.

Onze ervaren instructeurs leren de kinderen op leuke en speelse wijze de beginselen van het golfsurfen. Uiteraard is er veel aandacht voor regels en veiligheid in het water tijdens de lessen. Zwemdiploma is logischerwijs verplicht. De Kids Experience begint iedere woensdagmiddag om 16:00 uur of om 16:30.

Wat is er nou leuker dan actief bezig zijn op het strand? Wat ons betreft helemaal niets! Leer in een ongedwongen sfeer de beginselen van het golfsurfen en voor je het weet surf jij de mooiste golven!

Meedoen met de Kids Experience

Wil jij nou meedoen met de Kids Experience? Neem dan een strippenkaart voor vijf lessen. Een strippenkaart voor vijf lessen is verkrijgbaar voor slechts 85 euro. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je bijzondere wensen of andere vragen? Neem dan ook contact met ons op via onderstaand formulier. De Kids Experience kan eventueel op een andere dag georganiseerd worden. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators