scroll

Mountainbiken

De echte avonturiers gaan met ons mee de duinen in, lekker mountainbiken door heuvelachtig gebied op een echt mountainbike parcours. Deze activiteit is zeer geschikt als groepsactiviteit. Je kunt de mountainbikes ook huren, zodat je zelf op pad kunt.

Duur:   2 - 2,5 uur
Prijs:   Vanaf €35,- p.p. (inclusief fiets, helm en bidon)
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

Mountainbiken Katwijk

Je kan je energie kwijt in onze diverse en uitdagende mountainbike parcours. Haal het maximale uit jezelf, maar ook uit dat van je collega’s of vrienden. Maak kennis met de heuvelachtige duinen en grove zandweggetjes in de bossen. Deze activiteit is zeer geschikt als bedrijfsuitje en als groepsactiviteit. Ga met ze alle lekker uitwaaien in de mooie natuur die het duin- en bosgebied te bieden hebben. Qua omgeving en moeilijkheidsgraad is het parcours erg afwisselend.

Krijg jij de techniek onder de knie en rij jij al je collega’s of vrienden eruit? Dat moeten we maar nog eens zien! Er zijn namelijk diverse aspecten die meespelen om het parcours foutloos af te leggen. Zo spelen lichaamshouding, schakelen, remmen en sturen een belangrijke rol. Ook moet er goed geanticipeerd worden op het parcours. Let op de diverse klimmen en dalingen en zorg voor de perfecte balans. Onze instructeurs zullen jou alles nader uitleggen.

De mountainbike activiteit is mogelijk vanaf 12 jaar en is prima te doen in groepsverband. Zo hebben wij al diverse groepen mogen ontvangen van scholen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten. De activiteit is mogelijk in de maanden maart t/m oktober en natuurlijk is er een warme douche aanwezig om achteraf al dat modder van je af te spoelen.

Mountainbike Huren

Het huren van mountainbikes is ook zeker mogelijk. Je kunt er lekker zelf op uit gaan op zelfgekozen locaties. Voor uitgebreide informatie zoals tarieven verwijzen wij u graag door. Let op: het huren van een mountainbike kan alleen op afspraak!

ATB Katwijk

Mountainbiken Katwijk is één van de activiteiten die wij te bieden hebben. De kust van Katwijk is een uitstekende locatie voor diverse strand- en wateractiviteiten. Combineer land en zee. Je zou ook kunnen kiezen om het mountainbiken te combineren met andere leuke sporten in het water. Kijk vooral op ons overzicht voor ons complete aanbod!


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators