scroll

Ontdek de kust

Wil jij de schitterende kustlijn van Zuid-Holland ontdekken? Dan ben je bij Surfschool Katwijk aan het juiste adres. Deze activiteit wordt vaak gecombineerd met andere activiteiten. Dus je kunt én de duinen ontdekken én lekker suppen. 

Duur:   2 – 2.5 uur
Prijs:   Vanaf €20,- p.p.
Intensiteit:   Recreatief/Sportief

Offerte aanvragen

Ontdek de kust Katwijk

Voor jong en oud, maar ook voor de grote en kleine groepen hebben wij allerlei leuke uitjes te bieden. Zo kunnen wij van alles vertellen over de kust en duinen van Katwijk. Deze activiteit is aan te raden voor de natuurliefhebbers, maar ook voor grotere groepen, zoals een bedrijfsuitje. Aanpassen op ons publiek is bij ons nog nooit een probleem geweest! Tijdens deze activiteit wordt er vooral gewandeld aan de kust en in de duinen van Katwijk. Daarbij vertelt de gids interessante verhalen over het ontstaan van het strand, verschillende dieren en de reden van de hoge duinen. De duur van de toch is zo’n 2 tot 2.5 uur lang en is vanaf €20,00 per persoon. Een erg leerzame activiteit als onderdeel van een bedrijfsuitje.

Natuurliefhebbers

Deze activiteit is niet alleen geschikt voor grote groepen, maar ook voor relatief kleinere groepen. Zijn jullie natuurliefhebbers en willen jullie de duinen en bossen ontdekken in de omgeving van Katwijk? Dan is deze activiteit zeker aan te raden! De wandelroutes lopen door de mooiste duinen en bossen zodat jullie volop kunnen genieten van de natuur.

Bedrijfsuitje Katwijk

Ontdek de kust Katwijk kan gecombineerd worden met allerlei ander sport en spel. Zowel in het water als op het strand zijn genoeg activiteiten geschikt voor een leuk en educatief bedrijfsuitje. Ga bijvoorbeeld voor de Beach Games. Actieve en uitdagende spellen op het strand die zeker leuk zijn voor een bedrijfsuitje! Laat iedereen genieten van de mooie omgeving die de kust van Katwijk te bieden heeft. Lekker met de voeten in het zand en zwemmen in de Noordzee!

Bekijk vooral ons overzicht met alle activiteiten. Maak eventueel zelf de combinatie tussen de verschillende activiteiten die wij te bieden hebben. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators