scroll

Powerkiten

Het powerkiten is een beetje de basis van het kitesurfen en gaaf wanneer er veel wind staat. Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen en leuk als groepsactiviteit. De gekste stunts uithalen kan ook op het strand in plaats van op zee!

Duur:   1 - 2 uur
Prijs:   Vanaf €17,50 p.p. (inclusief gebruik vlieger)
Intensiteit:   Recreatief/Sportief

Offerte aanvragen

Powerkiten Katwijk is een leuke groepsactiviteit op het strand. Deze activiteit is vooral aan te raden als het veel waait, de vlieger komt dan goed tot zijn recht. Onze instructeurs zijn ervaren kitesurfers en leren jullie zeker wat leuke trucs aan. Haal de gekste stunts uit samen met collega’s of vrienden!

Deze vorm van kiten is enorm leuk om de basis van het kitesurfen onder de knie te krijgen. Naast de grootste lol met vrienden steek je er ook nog wat van op! De sterke wind maakt dit tot een ontzettend leuke uitdaging. Heb je het powerkiten helemaal onder de knie en wil je het water op? Neem dan een kitesurfles bij Kiteschool-Katwijk. Jij krijgt individuele kitesurflessen van een professionele kitesurfer!

Deze activiteit is uiteraard prima te combineren met andere activiteiten die wij te bieden hebben. Wanneer de wind niet sterk genoeg is om te gaan powerkiten kan je uiteraard kiezen voor één van onze andere activiteiten. Als je graag het water in wilt, kan je kiezen voor een clinic golfsurfen of suppen. Blijf je liever op het strand? Ga dan voor onze Beach Games of de Expeditie Robinson. Voor elk weertype hebben wij wel een activiteit om te doen!

Powerkiten Katwijk duurt ongeveer 1 tot 2 uur en de prijs is vanaf €17,50 per persoon. Neem simpelweg contact met ons op via onderstaand formulier en wij gaan het voor je regelen.

Individuele kitesurflessen

Trotseer de Noordzee met jouw kitesurf skills! Deze lessen bieden wij nieuw aan sinds dit jaar. Onze ruim ervaren instructeurs zijn IKO gecertificeerd en er wordt gewerkt met het nieuwste materiaal. Veiligheid staat namelijk bij ons altijd voorop. Onze kitesurf lessen worden gegeven aan groepjes van twee personen op één instructeur. Na deze cursus kan jij IKO gecertifieerd worden om zo overal ter wereld kitesurfspullen te huren en te kunnen vliegen over de golven!


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators