scroll

Suppen

Suppen Katwijk is misschien de meest populaire activiteit van de laatste tijd. Het is niet heel moeilijk, je hoeft er geen ijzersterke conditie voor te hebben, maar toch is het enorm leuk. Maak je eerste minuten op het water met suppen!

Duur:   1 - 1,5 uur
Prijs:   Vanaf €20,- p.p. (inclusief materiaal)
Intensiteit:   Recreatief/Sportief

Offerte aanvragen

Suppen op zee

Suppen Katwijk is een recreatieve activiteit die ook op zee zeker leuk kan zijn. Het voordeel van deze activiteit is dat het niet heel moeilijk is. Deze activiteit is vooral geschikt om te doen in groepsverband en staat garant voor een leuke dag voor iedereen. Deze laagdrempelige activiteit is dus ook geschikt voor de minder sportieve personen onder ons.

Wanneer je een bedrijfsuitje organiseert hoeft je zeker geen rekening te houden met het wel of niet sportief zijn van collega’s, want zelfs de collega met de minste conditie gaat dit een geweldige ervaring vinden. Er wordt eerst op het strand geleerd om op een surfplank de balans te houden. Vervolgens wordt de proef op de som gesteld en gaan we het water in. Probeer jezelf voort te bewegen door te peddelen en vooral te blijven staan! Wanneer je nog niet zeker ben van je evenwicht op het water zijn er ook speciale surfboards voor groepen. Hilariteit ten top en leuk voor de mensen die individueel niet zo goed uit de verf komen. Laat niet met je sollen en trotseer de zee met jouw peddel kunsten!

Suppen op zee & Mega Sup

Suppen Katwijk is ook leuk om te combineren met onze speciale Mega Sup. Dit is garantie voor spektakel! Met 6-7 personen tegelijk een golf proberen te starten op een gigantische Sup.  Deze activiteit zorgt voor veel komische momenten en vergt een goede samenwerking om die ene golf proberen te pakken.

Surfschool Katwijk biedt sinds 2006 steeds meer originele activiteiten aan de kust van Katwijk. Voor alle water- en strandactiviteiten hebben wij een perfect overzicht. Als je wilt suppen op zee of bepaalde activiteiten wilt combineren vragen wij je onderstaand contactformulier in te vullen.

Tot snel aan de mooiste kust van Nederland!


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators