scroll

Vrijgezellenfeest

Wil jij een écht onvergetelijk vrijgezellenfeest in Katwijk organiseren? Organiseer het dan bij Surfschool Katwijk. Kies uit diverse toffe activiteiten, zoals (mega) suppen, golfsurfen, Expeditie Robinson, raften en powerkiten. Wij zorgen dat je de dag van je leven hebt. Geschikt voor jong, oud, sportief of iets minder sportief!

Duur:   In overleg
Prijs:   In overleg
Intensiteit:   Recreatief/Sportief

Offerte aanvragen

Het vetste en gezelligste vrijgezellen feest vier je bij Surfschool Katwijk!Gaat jouw vriend of vriendin binnenkort trouwen en moet je als ceremoniemeester een vrijgezelleneest organiseren? Dat weet je één ding zeker: een vrijgezellenfeest moet onvergetelijk zijn! Veel vrijgezellenfeesten zijn hetzelfde en uiteindelijk enorm afgezaagd. Ga daarom naar surfschool Katwijk voor je vrijgezellen feest en wij garanderen je een onvergetelijke dag. Vrijgezellenfeest Katwijk

Surfschool-Katwijk organiseert al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse groepsactiviteiten voor jong en oud. Wat kun je allemaal doen tijdens het in vrijgezellenfeest Katwijk?Strandactiviteiten

Mountainbiken


Doe lekker sportief en spring op de mountainbike. Geniet van het schitterende strand en de heerlijke bos- en duingebieden van Zuid-Holland. 


Powerkiten

Deze activiteit is alleen geschikt wanneer er genoeg wind staat. Aan de hand van onze ervaren instructeur leer je omgaan met de vlieger en leer je snelle stuurbewegingen maken.Expeditie Robinson


Neem het tegen elkaar op in de zelf ontwikkelde ‘Expeditie Robinson’. Verschillende activiteiten, indien gewenst in zee, waarin er verschillende leuke activiteiten worden uitgevoerd. Deels gebaseerd op het populaire Expeditie Robinson.Beach Games (NIEUW)


Dit zijn een aantal leuke (team) spellen op het strand. Beachtennis, knotsbal, volleybal en Kan Jam (frisbee) spel. Deze actvteiten kunnen e.v.t. ook aangevuld worden met een wateractiviteit.

Boksclinic


Elkaar lekker afbeulen? Neem dan de boksclinic! Een lekkere intensieve training!Bootcamp


Bij deze training ligt de nadruk op het verbeteren van je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid.

Bouwen met bamboe


Een leuke teamactiviteit gericht op samenwerken. Na een korte introductie mag je aan de slag, bouw jij de hoogste toren?

Wateractiviteiten

Golfsurfen

Krijg in een dag de basistechnieken van het golfsurfen onder de knie en probeer als eerste een echte golf te pakken.(Mega) Suppen


Suppen is enorm populair en onwijs tof om met z’n allen te doen. Het suppen is vrij makkelijk om te leren en daardoor erg populair. Als je de sup clinic hilarisch wilt afsluiten, dan ga je aan het einde nog even Mega suppen. Met het Mega-Suppen kunnen er 6-8 personen tegelijk en peddel je samen op het water en probeer je met zijn allen een golf te pakken. Een garantie op veel komische momenten.


Branding Raften


Trotseer de branding met branding raften. Probeer met je team peddelend door de branding te komen en zoveel mogelijk golven mee te pakken.  


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators