scroll

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje op het strand of in het water met al je collega's? Surfschool Katwijk is het juiste adres! Door onze ruime ervaring met groepsactiviteiten onder de naam 'Activiteiten aan Zee' hebben wij voor elk bedrijf een leuk, uitdagend, ontspannen en sportief programma!

Activiteiten aan Zee staat in contact met een groot aantal strandpaviljoens in Katwijk. Indien gewenst kunnen zij een invulling geven aan de catering wensen voor aanvang of na afloop van de activiteit(en). Surfschool Katwijk kan al de genoemde activiteiten uitvoeren op een andere locatie. Alle prijzen staan vermeld achter de activiteiten en zijn exclusief btw. Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag en helpen je ook bij het samenstellen van een programma. Afhankelijk van de groepsgrootte kan er door jullie zelf een keuze worden gemaakt uit één of meerdere van de volgende activiteiten. Wij beschikken over ruime omkleedruimtes en douches.

Suppen / Mega Sup

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen!

Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het water, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op en samen peddel je dan (relaxt) op het water. Dit geeft garantie op heel veel komische momenten!

/  Duur activiteit: 1 – 1,5 uur
/  Prijs: Vanaf €22,50 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Golfsurfen

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €22,50 per persoon (inclusief board en wetsuit)
/  Intensiteit: Sportief

Powerkiten

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Je ervaart de kracht van de wind door de vlieger en ondervindt dat het best pittig is. De instructeur legt uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kan houden en hoe je snelle stuurbewegingen kan maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

/  Duur activiteit: 1 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon (inclusief gebruik vlieger)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Mountainbiken

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in een van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Katwijk naar het parcours. Na een korte uitleg over het gebruik van de mountainbike ga je uiteraard het parcours berijden.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2.5 uur
/  Prijs: Vanaf €25,- per persoon (inclusief fiets, helm en bidon)
/  Intensiteit: Sportief

Ontdek de Kust

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons.

Onder leiding van een gids maak je een wandeling langs het strand en door de duinen. Onderweg kom je erachter waarom het strand er is en waarom de duinen zo hoog zijn. Ook ontdek je dat er heel veel leven verborgen zit in die duinen.

/  Duur tocht: 2 – 3 uur
/  Prijs: Vanaf €22,50 per persoon
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Workshop Graffiti / schilderen

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2,5 uur
/  Prijs: Vanaf €30,00 per persoon (inclusief materialen)
/  Intensiteit: Recreatief

Krav Maga

Leer Krav Maga de hardste zelfverdediging van / ter wereld gecombineerd met een Krav bootcamp training. Deze clinic is nieuw bij Surfschool-Katwijk en alleen geschikt voor de échte mannen en vrouwen. Krav Maga heeft in het Hebreeuws de betekenis contact gevecht. Het is ontstaan in Israël in de jaren 30 en 40. De methode Krav Maga is verder ontwikkeld en wordt momenteel gebruikt door diverse legereenheden en politie-eenheden.

Tijdens deze clinic leer je de basisbeginselen van deze populaire Israëlische vechtsport. Je leert bepaalde grepen en het is veel stoten op een kussen. Omdat een goede conditie essentieel is bij deze vechtsport, krijg je van ons ook gelijk een echte Krav bootcamp. De clinic wordt gegeven door een zeer ervaren instructeur en is gediplomeerd in het geven van de Israëlische zelfverdedigingsystemen Krav Maga en Kapap.

/  Duur activiteit: 1.5 - 2 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Sportief

Wandeltocht door (Oud) Katwijk

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling. Je wandelt langs verschillende bezienswaardigheden zoals het vissersmonument en de "witte" kerk. Zo leer je veel van de geschiedenis van Katwijk en proef je ook gebakken vis of een Hollandse nieuwe. Vers van het mes!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon
/  Intensiteit: Recreatief

Expeditie Robinson

De ‘Expeditie Robinson’ bestaat uit verschillende leuke activiteiten op het strand en indien gewenst in zee. De activiteiten zijn deels van het populaire tv programma Expeditie Robinson en deels zelf bedacht. Het is een soort zeskamp waarin verschillende teams het tegen elkaar opnemen. De teams zullen nauw moeten samenwerken en strijden om de eerste plaats! Het is daarom zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje. De zeskamp kan uit diverse activiteiten worden samengesteld, bijvoorbeeld: vuur maken, hindernisbaan, oversteek, A-Frame, je eigen brug bouwen, ringen uit het zand vissen, puzzels, mega katapult, eb en vloed race, Jenga etc. Op deze pagina vind je meer informatie over al de onderdelen.

/  Duur activiteit: 2 – 2,5 uur
/  Prijs: Vanaf €20,00 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Bouwen met bamboe

Dit is een leuke en laagdrempelige activiteit wat prima geschikt is voor teambuilding. Na een korte introductie over het verbinden van de bamboestokken met elastiek, ga je direct met je team bouwen. Een toren, brug, piramide of eigen verzonnen constructie? Met bamboe kan het! Deze activiteit is niet weersafhankelijk, bij slecht weer kunnen wij dit ook binnen aanbieden.

/  Duur activiteit: 1 – 1.5 uur
/  Prijs: Vanaf €15,00 per persoon
/  Intensiteit: Recreatief

RIB varen (nieuwe activiteit)

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij Activiteiten aan Zee! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

/  Duur activiteit: in overleg
/  Prijs: €250,00 per half uur
/  Intensiteit: Recreatief

Beach Games (nieuw)

Dit zijn een aantal leuke (team) spellen op het strand. Beachtennis, knotsbal, volleybal en Kan Jam (frisbee) spel. Deze actvteiten kunnen e.v.t. ook aangevuld worden met een wateractivteit.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Boksclinic (nieuw)

Een boksclinic is een leuke afwisselende intensieve workout waar coördinatie, snelheid en conditie nodig zijn. Diversen boks oefeningen als de uppercut, high kick, low kicks en side kicks worden afgewisseld. Een lekkere intensieve training!

/  Duur activiteit: 1 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Sportief

Bootcamp

Bij deze training ligt de nadruk op het verbeteren van je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. Naast het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, maken we bij deze full body workout ook gebruik van alles wat er buiten aanwezig is (bankjes, muren, hekjes e.d.) en is er natuurlijk trainingsmateriaal beschikbaar. Omdat elke oefening op eigen niveau uit te voeren is, kan iedereen met de les meedoen.

/  Duur activiteit: 1 uur
/  Prijs: Vanaf €15,00 per persoon
/  Intensiteit: Sportief

Algemene informatie

Wij beschikken over een ruim assortiment aan (surf)materialen zodat wij altijd een scherpe offerte aan kunnen bieden. Door onze ruime ervaring en ons enthousiasme voor alle aangeboden activiteiten staan we garant voor een sportieve en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking tot de invulling van een (dag)programma, laat het ons weten. Wij stemmen het programma graag samen met je af en geven, indien gewenst, advies. Meer informatie over onze groepsactiviteiten kan je vinden op onze andere website Activiteitenaanzee.

Parkeren

De nieuwe parkeergarage van Katwijk bevindt zich in de duinen en heeft een capaciteit van 700 plaatsen. Hierdoor kunt u altijd op loopafstand van het strand uw auto parkeren.

Prijzen

De vermelde prijzen bij de activiteiten zijn vanaf prijzen (exclusief 9% of 21% btw) op basis van het aantal personen en activiteiten.

De duur van de activiteit(en) kunnen wij uiteraard in overleg aanpassen.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat, de grote van de groep is voor ons geen probleem. Vanaf 6 t/m 250 personen, wij zorgen dat iedereen een geweldige en sportieve dag beleefd.

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators