scroll

Brunotti Beachcamp Junior

Ook deze zomer organiseert Surfschool-Katwijk weer het Brunotti Beachcamp Junior. Een surfcamp in Katwijk aan Zee waarbij de deelnemers naast elke dag surfen ook met veel andere stoere (water)activiteiten kennis kunnen maken! Het surfcamp is een dagkamp waarbij de keuze bestaat uit 3, 4 of 5 dagen deelname. Dit surfkamp onderscheid zich in de ruime keuze aan wateractiviteiten naast het dagelijks surfen.

Onze doelgroep zijn jongeren die graag willen leren surfen en daarnaast ook kennis willen maken met andere (water)activiteiten. Ook aankomende zomer zijn er weer twee leeftijdscategorieën. We organiseren een week voor de leeftijd 7 t/m 12 en 12 t/m 16 jaar. Naast alle spectaculaire activiteiten ontmoet je op het surfcamp nieuwe vrienden, ben je dagelijks op het strand en leer je surfen! Naast het dagelijks surfen bieden wij de volgende activiteiten aan.

/  Raften
/  Mega Sup
/  Longboarden (skaten)
/  Archery Tag
/  Beach Games
/  Bodyboarden / skimboarden
/  Suppen

Beschikbare data en prijzen 2022

Leeftijd 12-16 jaar11 t/m 15 juli | 25 t/m 29 juli | 15 t/m 19 augustus VOL

/  3 dagen: €169,50
/  4 dagen: €209,00
/  5 dagen: €245,00

Leeftijd 7-12 jaar: 18 t/m 22 juli | 1 t/m 5 augustus VOL

/  3 dagen: €169,50
/  4 dagen: €209,00
/  5 dagen: €245,00

Prijzen zijn inclusief:
/  3 Activiteiten per dag.
/  Lunch, tussendoortjes en drinken.
/  Materialen die gebruikt worden voor de activiteiten.
/  Wetsuits

Wil je je opgeven voor het Beachcamp junior?

Het opgeven gaat via een inschrijfformulier. Dit formulier sturen wij op per mail. Als wij het formulier ontvangen hebben, dan ontvang je van ons de bevestiging. De betaling kan per bank vanaf 7 dagen voor aanvang of contant op de eerste dag.

Wil je nog meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Voor de leeftijd 18-28 jaar organiseren wij in juli en augustus ook het Brunotti Beachcamp in Frankrijk. Meer informatie over dit surfkamp vind je hier.

www.brunottibeachcamp.nl

 

Meer over:

/ Eten en drinken

De hele dag actief bezig zijn kost uiteraard veel inspanning en energie, er zijn daarom genoeg pauzes ingelast tussen de verschillende activiteiten. Ook verzorgen we i.s.m de lokale keurslager dagelijks een gezamenlijke uitgebreide lunch en zijn er tijdens de pauzes lekkere tussendoortjes beschikbaar. Bij mooi weer lunchen we lekker buiten op het strand, bij minder weer maken we gebruik van onze binnenlocatie. De dagelijkse lunch, tussendoortjes en limonade/frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen.

/ Locatie

Het Brunotti Beachcamp Junior vindt plaats op het Katwijkse strand bij Surfschool-Katwijk. De surfschool bevindt zich bij strandpaviljoen de Watering een paviljoen dat kenmerkend is door de zeer relaxte surfsfeer!

/ Aantallen/begeleiding

Voor het Brunotti Beachcamp Junior geldt een minimaal aantal deelnemers van 6 personen per dag, het maximum aantal deelnemers is 30 personen per dag. Iedere activiteit wordt begeleid door (gediplomeerde) instructeurs. Onze instructeurs hebben zeer veel ervaring en geven op een enthousiaste en leuke manier les.

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2022 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators