scroll

Groepsactiviteiten Katwijk

Onder de naam ‘Activiteiten aan Zee’ organiseren wij al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse (groeps)activiteiten voor jong en oud, vanaf 6 t/m 250 personen. Op deze pagina vind je alle activiteiten die wij aanbieden. Een combinatie van meerdere activiteiten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, wij adviseren graag bij het samenstellen van een geschikt programma.

Ben je op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of wil je gewoon een leuke en actieve dag beleven met vrienden? Het strand en de zee van Katwijk zijn een uitermate geschikte plek voor een (sportieve) ‘Activiteit aan Zee’!

Onze thuisbasis is Strandpaviljoen de Watering, het paviljoen ‘ademt’ een relaxte (surf)sfeer. Hier kun je aansluitend aan het sportieve gedeelte de dag afsluiten met een heerlijke barbecue, buffet of een à la carte lunch/diner. Activiteiten aan Zee staat ook in contact met een groot aantal andere strandpaviljoens in Katwijk. Indien van toepassing kunnen zij ook een invulling geven aan de catering wensen voor aanvang of na afloop van de activiteit(en). Alle prijzen staan vermeld achter de activiteiten. Dit zijn vanaf prijzen op basis van het aantal personen en de gekozen activiteit(en). Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag en helpen je ook bij het samenstellen van een programma.

Mountainbiken

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in een van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Katwijk naar het parcours. Na een korte uitleg over het gebruik van de mountainbike ga je uiteraard het parcours berijden.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2.5 uur
/  Prijs: Vanaf €25,00 per persoon (inclusief fiets, helm en bidon)
/  Intensiteit: Sportief

Powerkiten

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Je ervaart de kracht van de wind door de vlieger en ondervindt dat het best pittig is. De instructeur legt uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kan houden en hoe je snelle stuurbewegingen kan maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

/  Duur activiteit: 1 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €20,- per persoon (inclusief gebruik vlieger)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Golfsurfen

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €22,50 per persoon (inclusief board en wetsuit)
/  Intensiteit: Sportief

Suppen / Mega Sup

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen! Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het water, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op en samen peddel je dan (relaxt) op het water. Dit geeft garantie op heel veel komische momenten!

/  Duur activiteit: 1 - 1,5 uur
/  Prijs: Vanaf €22,50 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

(SUP) Yoga

SUP Yoga is een vorm van yoga die op zee wordt gegeven. Je yogamat is een stand up paddle board (grote surfplank) en de studio is de kustlijn van Katwijk. Alle elementen zijn van de partij – zon, water, wind en zeehonden, die nieuwsgierig hun kop boven de golven steken om dit waterspektakel gade te slaan. Geniet van de yogabeoefening terwijl je steeds wordt uitgedaagd je balans te houden op het board. Plezier en ontspanning is wat SUP Yoga je brengt! Iedereen is welkom! Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En wanneer je nog nooit hebt gesupt is dat ook allerminst een probleem, er wordt een SUP instructie vooraf gegeven. De SUP Yoga lessen worden gegeven i.s.m. E Motion.

/  Duur activiteit: 1– 2 uur
/  Prijs: Vanaf €25,00 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Expeditie Robinson

De ‘Expeditie Robinson’ bestaat uit verschillende leuke activiteiten op het strand en indien gewenst in zee. De activiteiten zijn deels van het populaire tv programma Expeditie Robinson en deels zelf bedacht. Het is een soort zeskamp waarin verschillende teams het tegen elkaar opnemen. De teams zullen nauw moeten samenwerken en strijden om de eerste plaats! Het is daarom zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje. De zeskamp kan uit diverse onderdelen worden samengesteld, bijvoorbeeld: vuur maken, hindernisbaan, doolhof / Beach ski, A-Frame, je eigen brug bouwen, bamboe bucket, ringen uit het zand vissen, oversteek, Tangram puzzel, mega katapult, eb en vloed race, Jenga etc. Op deze pagina vind je meer  informatie over al de onderdelen.

/  Duur activiteit: 2 - 2,5 uur
/  Prijs: Vanaf €20,00 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Noordzee les

Onder leiding van een Bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is. Ook kom je van alles te weten over de getijden, stromingen, eb en vloed en nog veel meer. Leerzaam en vooral heel erg leuk!

/  Duur les: 2 uur
/  Prijs: Vanaf €25,00 per persoon
/  Intensiteit:Recreatief

Beach Games (nieuw)

Dit zijn een aantal leuke (team) spellen op het strand. Beachtennis, knotsbal, volleybal en Kan Jam (frisbee) spel. Deze actvteiten kunnen e.v.t. ook aangevuld worden met een wateractiviteit.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €15,00 per persoon
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Ontdek de Kust

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons. Onder leiding van een gids maak je een wandeling langs het strand en door de duinen. Onderweg kom je erachter waarom het strand er is en waarom de duinen zo hoog zijn. Ook ontdek je dat er heel veel leven verborgen zit in die duinen.

/  Duur tocht: 2 – 3 uur
/  Prijs: Vanaf €25,00 per persoon
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Branding Raften

Bij deze spectaculaire activiteit is teamwork erg belangrijk,  samen met je vrienden of collega’s zit je in een ‘coast raft’ en trotseer je de branding! Het team probeert al peddelend door de branding heen te komen om uiteindelijk met een golf mee te surfen! Wanneer de branding ongunstig is om te Raften, voer je als groep andere leuke opdrachten met de rafts uit. Deze activiteit is zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €25,00 per persoon (inclusief wetsuit, helm en zwemvest)
/  Intensiteit: Sportief

Highlands Games

De Highland Games zijn een eeuwenoude traditie uit de hooglanden van Schotland. Sinds enkele jaren zijn deze atletische spelen overgewaaid naar Nederland. Vanaf deze zomer dus ook op het Katwijkse strand! De Highlands Games bestaan uit diverse onderdelen waarbij het voornamelijk aankomt op kracht, behendigheid en doorzettingsvermogen. Per team wordt een teamcaptain aangewezen die zichzelf in een traditionele Schotse rok mag hijsen, mét of zonder iets eronder!

/  Duur activiteit: 2 - 2.5 uur
/  Prijs: Vanaf €20,00 per persoon
/  Intensiteit: Sportief

RIB varen (nieuwe activiteit)

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij Activiteiten aan Zee! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

/  Duur activiteit: in overleg
/  Prijs: €250,00 per half uur
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Banaanvaren (nieuwe activiteit)

Deze activiteit zorgt voor een behoorlijke adrenaline kick. Met maximaal 10 personen neem je plaats op de banaan die wordt voortgetrokken door een grote speedboot. Tijdens de rit zul je heel erg je best moeten doen om lang te kunnen blijven zitten! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Contact ons voor een offerte op maat.

/  Duur activiteit: in overleg
/  Prijs: €250,00 per half uur
/  Intensiteit: Sportief

Boksclinic

Een boksclinic is een leuke afwisselende intensieve workout waar coördinatie, snelheid en conditie nodig zijn. Diversen boks oefeningen als de uppercut, high kick, low kicks en side kicks worden afgewisseld. Een lekkere intensieve training!

/  Duur activiteit: 1 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Sportief

Bootcamp

Bij deze training ligt de nadruk op het verbeteren van je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. Naast het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, maken we bij deze full body workout ook gebruik van alles wat er buiten aanwezig is (bankjes, muren, hekjes e.d.) en is er natuurlijk trainingsmateriaal beschikbaar. Omdat elke oefening op eigen niveau uit te voeren is, kan iedereen met de les meedoen.

/  Duur activiteit: 1 uur
/  Prijs: Vanaf €15,00 per persoon
/  Intensiteit: Sportief

E-bike tocht

Ben je niet zo'n fan van het strand en de zee, maar wil je wel een leuke en actieve middag beleven? Dan is de E-Bike tocht een hele leuke activiteit voor jou. De omgeving van Katwijk heeft namelijk heel veel mooie fietsroutes door de duinen en bossen. In het voorjaar maken wij een speciale tocht langs de beroemde "bollenvelden". Uiteraard maken wij altijd een "stop" op een gezellige terrasje voor een heerlijk bakje koffie met een appelpunt!

/  Duur activiteit: 2 – 3 uur
/  Prijs: Vanaf €30,00 per persoon (inclusief E-bike)
/  Intensiteit: Recreatief

Krav Maga

Leer Krav Maga de hardste zelfverdediging van / ter wereld gecombineerd met een Krav bootcamp training. Deze clinic is nieuw bij Surfschool-Katwijk en alleen geschikt voor de échte mannen en vrouwen. Krav Maga heeft in het Hebreeuws de betekenis contact gevecht. Het is ontstaan in Israël in de jaren 30 en 40. De methode Krav Maga is verder ontwikkeld en wordt momenteel gebruikt door diverse legereenheden en politie-eenheden.

Tijdens deze clinic leer je de basisbeginselen van deze populaire Israëlische vechtsport. Je leert bepaalde grepen en het is veel stoten op een kussen. Omdat een goede conditie essentieel is bij deze vechtsport, krijg je van ons ook gelijk een echte Krav bootcamp. De clinic wordt gegeven door een zeer ervaren instructeur en is gediplomeerd in het geven van de Israëlische zelfverdedigingsystemen Krav Maga en Kapap.

/  Duur activiteit: 1.5 - 2 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Sportief

Bouwen met bamboe

Dit is een leuke en laagdrempelige activiteit wat prima geschikt is voor teambuilding. Na een korte introductie over het verbinden van de bamboestokken met elastiek, ga je direct met je team bouwen. Een toren, brug, piramide of eigen verzonnen constructie? Met bamboe kan het!

/  Duur activiteit: 1 – 1.5 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Recreatief

Workshop Graffiti / schilderen

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2,5 uur
/  Prijs: Vanaf €30,- per persoon (inclusief materialen)
/  Intensiteit: Recreatief

Meer over:

/ Expeditie Robinson

Teambuilding spellen op het strand en in het water! Een aantal onderdelen lijken op het bekende televisie programma 'Expeditie Robinson'. Je strijd in teams van 4 - 10 personen tegen elkaar, het team met de meeste inzet, geluk, slimheid, strijd en inzicht zal zich uiteindelijk de winnaar mogen noemen! De onderdelen kunnen naar eigen wens gekozen worden. De totale duur is 2-4 uur.

Lees meer

/ Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje op het strand of in het water met al je collega's? Surfschool Katwijk is het juiste adres! Door onze ruime ervaring met groepsactiviteiten onder de naam 'Activiteiten aan Zee' hebben wij voor elk bedrijf een leuk, uitdagend, ontspannen en sportief programma! Onze thuisbasis is Strandpaviljoen ‘de Watering’, dit paviljoen ‘ademt’ een relaxte (surf)sfeer.

Lees meer

/ Prijzen & info

De vermelde prijzen zijn ter indicatie en exclusief 21% btw. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen activiteit(en) stemmen wij een totaalbedrag met je af. De duur van de activiteit(en) kunnen wij uiteraard in overleg aanpassen. Parkeren kan in de parkeergarage aan het strand. Met een capaciteit van 700 plaatsen kun je altijd op loopafstand van het strand parkeren.

Contact

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators