Kitesurfles aanbod en prijzen

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende cursussen voor elk niveau. De genoemde prijzen zijn inclusief al de benodigde materialen. Wanneer je je wilt opgeven voor een kitesurfles of meer informatie wilt ontvangen over onze cursussen, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De betaling geschiedt bij de eerste les contant (gelieve gepast te betalen) of vooraf via onze bankrekening. Pinnen is niet mogelijk. Je beslist aan het eind van de eerste les of je de vervolglessen neemt van de cursus met de voordeligere prijs. We verzoeken je om die dan ook direct te betalen. En wil je dit niet , ´No worries!´, dan kan je alsnog zoveel vervolg lesuren nemen voor het standaard uurtarief. Tot 24 uur voorafgaand aan de les kan worden geannuleerd. Het eventueel betaalde geld wordt dan teruggestort.

Introductiecursus

/  Wil je kennis maken met kiten?

Wij hebben daarvoor een 3 uur durende groepsles met 2 cursisten voor €90,- p.p of een 2 uur durende privéles voor €120,- We beginnen met het besturen van een kleine trainerskite. Ondertussen leggen we de theorie over het weer, het windvenster en de besturing uit. Zodra je de trainerskite onder controle hebt stappen we over op een opblaasbare, grotere kite, die gebruikt wordt om mee te varen. Het optuigen van de kite, veiligheidsregels en -systemen (het dumpen van de kracht), het oplaten en landen van de kite worden uitgebreid behandeld.

Je gaat de kite rustig leren te besturen, ermee over het strand lopen, en zodra je spelletje begrijpt gaan we het water in en de kite sneller sturen zodat we kracht opbouwen. Het bodydraggen met en zonder board en de powerstroke worden behandeld. Het tempo van de les hangt van je ervaring, vorderingen en de omstandigheden af. Om veilig en onafhankelijk verder te gaan in je kiteloopbaan zijn gemiddeld minimaal drie lessen nodig.

Driedaagse beginner cursus

/  Wil je echt goed leren kiten?

Wij hebben daarvoor een 9 uur durende groepsles met 2 cursisten voor €260,- p.p of een 6 uur durende privéles voor €340,- We pikken de draad op waar je gebleven was tijdens de introductiecursus. We leren je de kite supergoed onder controle te krijgen. De self-rescue, voorrangsregels en andere theorie wordt behandeld zodat je veilig en zelfstandig kan kiten. Zodra de controle goed is gaan we je de waterstart leren, je eerste meters laten varen. Dit is echt te gek! We gaan je vaardigheden verder verbeteren.

Gevorderdecursus

/  Wil je je vaardigheden verder verbeteren na een bij ons genoten cursus?

Wij hebben hiervoor vervolglessen, die zijn te boeken in losse lessen (min. 2 uur) voor €27,50 per uur per persoon voor een groepsles en €50,- per uur voor een privéles. De waterstart en het varen verbeteren. Hoogte lopen, op hetzelfde punt terugkomen waar je gestart bent. De transitie, leren keren. Uitgebreide theorie.

Losse uren Privéles of Groepsles

/  Wil je de volledige aandacht of een losse les reserveren?

Wij hebben daarvoor een privéles voor €55,- per uur of een groepsles met 2 cursisten voor €30,- per uur per persoon (min. 2 uur). Dus geen verplichting om een hele cursus te volgen. Stel je eigen pakket samen. Je hebt de vrijheid. Meer aandacht en meer progressie in een kortere tijd bij privéles, bij een groepsles leer je van je medecursist. Een losse les is handig als je al vaardigheden hebt, maar nog net wat les nodig hebt om zelfstandig verder te kunnen kiten. Of je weet gewoon nog niet zeker of je verder wilt met een volledige cursus.

Observatie met of zonder "opfris" uur

/  Wil je dat we op je letten omdat je nog niet helemaal toe bent aan helemaal zelfstandig kiten?

Wij hebben daarvoor de obeservatie voor €12,50 per uur per persoon. Wil je hier voorafaangaand je kennis en vaardigheden weer wat opfrissen? Wij hebben daarvoor het opfrisuur voorafgaand aan de observatie. De instructeur helpt je je kennis en vaardigheden weer op te halen. De kosten hiervoor zijn €55,- per uur voor een privéles en €30,- per uur per persoon bij een groepsles. Daarna ga je alleen verder waarbij wij letterlijk een oogje in het zeil houden. Observatie wordt gedaan met eigen materiaal.

Begeleide Downwinder

/  Wil je lekker kiten, tips onderweg krijgen, vaardigheden en trucs oefenen in de zee zonder dat je hoogte hoeft te houden?

Wij hebben daarvoor de begeleide downwinder voor €60,- per persoon bij minimaal twee personen. De duur is ongeveer 3 uur. We beginnen op punt A en je wordt weer opgepikt met de auto op punt B om teruggebracht te worden.

Kitesafari

/  Wil je windzekere, ongerepte en minder ongerepte spots aandoen in het zonovergoten Brazilië?

Wij hebben hiervoor de avontuurlijke downwind trip in Noordoost Brazilië. Onder begeleiding van een 4x4 truck zullen we downwind de kust van Ceara' afgaan. We doen verschillende spots aan. De vliegticket, transfer van en naar het vliegveld en overnachtingen worden voor je geregeld. We nemen een lichte lunch en drinken onderweg mee en het avondeten regel jezelf in de overnachtingsplaats. Indien je even een stuk wilt of moet skippen kan je met de truck meerijden. De trip duurt ongeveer zes dagen, en is af te stemmen op persoonlijke wensen. We kunnen ook op bepaalde plekken langer blijven indien gewenst. De kosten zijn nader over een te komen. Minimaal 3 personen en maximaal 5 personen.

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3a
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2019 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators