scroll

Surfkamp 7-12 jaar

Nieuw deze zomer is het Brunotti Beachcamp junior voor de leeftijd 7 t/m 12 jaar. Het leukste surfcamp van Nederland waarbij je iedere dag gaat surfen! Naast het dagelijks surfen organiseren wij heel veel andere leuke strand en wateractiviteiten zoals: longboard skaten, skimboarden, bodyboarden, boogschieten, puzzeltochten, powerkiten, surfwedstrijd, strandjutten etc. De activiteiten worden gegeven door onze enthousiaste instructeurs. Dit zijn mensen met o.a. een sportachtergrond en een lifeguard diploma.

Het Brunotti Beachcamp junior is een dagkamp vanuit Surfschool-Katwijk. Het programma begint om 9h30 en rond 16h00 eindigt het. De hele dag actief in zee en op het strand maakt hongerig. We zorgen dus voor genoeg tussendoortjes en drinken tussen de activiteiten door. Lunchen doen we in het strandpaviljoen direct naast de Surfschool.

Iedere dag zal er gesurft worden. Onze ervaren surfleraren zullen echt hun best gaan doen om jou het surfen helemaal eigen te maken. Naast het aanleren van een goede 'take off', zullen wij ook veel aandacht geven aan de veiligheid. Aan het einde van de week ontvang je van ons een echt surfdiploma.

Prijzen & deelname

Het surfcamp kan geboekt worden voor 3, 4 of 5 dagen. Je kan na 3 dagen nog beslissen om (een) extra dag(en) bij te boeken.

Prijs 3 dagen: €162,50 p.p.

Prijs 4 dagen: €199,00 p.p.

Prijs 5 dagen: €232,50 p.p.

De bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik materialen, lunch, drinken en tussendoortjes.

Beschikbare data en prijzen 2021

Leeftijd 12-16 jaar: 12 - 16 juli / 2 - 6 augustus / 23 - 27 augustus

Leeftijd 8-12 jaar: 19 - 23 juli / 9 - 13 augustus

Opgeven kan via ons contact formulier. Wij sturen dan het inschrijfformulier toe per mail. Zeven dagen voor aanvang ontvang je van ons een e-mail met meer informatie o.a. over de betaling.

Contact ons ook gerust voor vragen.

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2021 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators